MALATYASPOR DEPLASMAN MAÇINA HAZIR

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında yeni Malatyaspor takımı deplasmanda Büyükşehir belediye Erzurumsporun sahasına konuk olacak. Maç bugün, 21 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da başlayacak. Maçın hakemi ise Ali Palabıyık olacak. Karşılaşma Erzurumspor ev sahipliğinde Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Ali palabıyık olacak. Karşılaşmayı canlı olarak beIN Sports üzerinden izleyebilirsiniz.

Malatyaspor eleme potasından uzaksamak ve aradaki puan farkını azaltmak için bu maçı kazanmak istiyor.

MALATYASPOR 3 PUAN İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında yeni Malatyaspor takımı deplasmanda maça çıkacak. Şu an Spor Toto Süper Lig’de 37 puanla 14. sırada yer alan yeni Malatyaspor takımı alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Erzurumspor takımı tehlike bölgesinde yer alıyor. Malatyaspor’un hedefi deplasmanda rakibine karşı üstünlük kurarak maçı kazanmak.

Malatyaspor takımın kalan haftalara iyi değerlendirmek ve eleme potasından uzaklaşmak için Erzurumspor karşısında kesin bir galibiyet arayacak. 37 puanla 14. sırada yer alan yeni Malatyaspor takımı eleme potasından en uzak noktada sezonu kapatmak istiyor. İrfan boz yönetimindeki yeni Malatyaspor takımı bu maçı kazanarak üç puanı kendi hanelerine yazdırmak istiyorlar.

Deplasmanda maça çıkacak olan yeni Malatyaspor‘da yeni tip korona virüs testi pozitif çıkan oyuncular var. O yüzden yeni Malatyaspor takıma eksik bir kadroyla deplasmana gitti. Erzurumspor ile oynayacağı maçı kesin bir galibiyetle kazanmak isteyen Malatyaspor takımı tüm hazırlıklarını rakibi Erzurum spora göre ayarladı. Maçı kazanmak için sahaya çıkacak olan Malatyaspor takımı evine mutlu bir şekilde dönmek istiyor.

Son haftalara iyi değerlendirmek isteyenler eleme potası ile arasındaki puan farkını iyice açmak isteyen yeni Malatyaspor takımı o 90 dakikanın her saniyesinde kazanmak için sahada ter dökecek.

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında yeni Malatyaspor takımı deplasmanda Büyükşehir belediye Erzurum sporun sahasına konuk olacak. Maç bugün, 21 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşma Erzurumspor ev sahipliğinde Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Ali Palabıyık olacak. Karşılaşmayı canlı olarak beIN Sports üzerinden izleyebilirsiniz.