MALATYASPOR DEPLASMANSA GALİBİYET ARAYACAK

Süper Lig’in 25. haftasının kapanış maçı Antalya’da oynanacak. Yeni Malatyaspor deplasmanda Antalyaspor’un konuğu olacak ve maç bugün, 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Yeni Malatyaspor ekibi 4 maçtır hasret kaldıkları galibiyete ligin 25. haftasının son maçında kavuşmak istiyorlar.

MALATYASPOR 3 PUAN PEŞİNDE

Süper Lig’in ikinci yarısı başladı ve haftalar hızla ilerliyor. Ligde iyi bir derece yapmak isteyen ve sezonu o başarı ile kapatmak isteyen Yeni Malatyaspor deplasmanda 3 puanı kazanmak için varını yoğunu sahaya koyacak.

Şu ana kadar Süper Lig’de çıktığı maçlarda 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor ekibi 29 puanla 11. basamakta yer alıyor. Malatyaspor ekibi maç için tüm hazırlıklarını tamamladı ve deplasman kafilesi Antalya’ya vardı bile.

Malatyaspor Antalya’da son hazırlıklarını tamamlayıp maça kazanmak için çıkacak. Süper Lig’in ilk yarısında Yeni Malatyaspor ekibi bugün karşılaşacakları Antalyaspor‘u 1-0 yenmişlerdi. Bugün de, 15 Şubat Pazartesi günü de bu galibiyeti tekrarlamak isteyen Malatyaspor sahaya kazanmak için çıkacak.

Misafir takım Malatyaspor tam 4 maçtır galibiyete hasretler. Bir türlü şeytanın bacağını kıramayan Malatyaspor bugün, 15 Şubat Pazartesi günü bu durumu değiştirecek bir galibiyet ile evlerine dönmek istiyorlar.

Maç öncesinde herhangi bir sakat ya da tedavisi süren oyuncu ya da eksik bir oyuncu Malatyaspor ekibinde yok. Tahmini ilk 11 değişir mi değişirse bile maç sonucu nasıl olur hepsini saatler sonra öğreneceğiz. Bugün karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor daha önce toplam 7 kez rakip oldular.

7 kez karşı karşıya gelen bu iki takımın maç sonuçları şu şekilde; Bu 7 karşılaşmada Antalyaspor’un 4, Yeni Malatyaspor’un 2 galibiyeti bulunuyor. 1 maçta her iki takımda üstün olamadı ve maç berabere bitti. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ersan, Bahadır, Eren, Hakan, Nuri, Ribeiro, Amilton, Sam, Orgill

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Chebake, Semih, Wallace, Hafez, Acquah, Mallan, Zeki, Adem, Kubilay, Tetteh

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Süper Lig’in 25. haftasının son maçı Fraport Tav Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor arasından oynanacak. Maç bugün, 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Maçın hakemi Serkan Tokat olacak.

Karşılaşmayı canlı olarak kendi saatinde beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.