MALATYASPOR EVİNDE RİZESPOR’LA KARŞI KARŞIYA

Yeni Malatyaspor Süper Lig’in 19. haftasında kendi sahasında, kendi evinde Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Son olarak yine kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası maçı kapsamında Galatasaray’ı ağırlamıştı ve penaltılarda maçı bir golle kaybedip kupadan elenmişti.

Ev sahibi takım bugün, 17 Ocak Pazar günü Yeni Malatya Stadı’nda rakibi Çaykur Rizespor’u ağırlayacak ve maçı kazanmak için sahaya çıkacak. Yeni Malatyaspor ekibi yaklaşık beş haftadır galibiyet yüzü görmüyor. Bugün kendi sahalarında oynanacak olan maçı kazanarak bu mağlubiyet serisine dur demek ve galibiyetin verdiği mutluluğa tekrar kavuşmak istiyorlar.

MALATYASPOR 3 PUANI İSTİYOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yabancı teknik direktörlerin yönettiği takımlar ile karşı karşıya geldiği hiçbir maçı kaybetmedi. Son yedi maçta yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlar ile Yeni Maltayaspor karşı karşıya geldi ve bu yedi maçın hiçbirinden mağlubiyet alarak ayrılmadı.

Ev sahibi takımın başarılı forveti Tetteh gerçirdiği sakatlıktan sonra hala tedavi süreci gördüğü için bugün, 17 Ocak Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada takımını Çaykur Rizespor’a karşı temsil edemeyecek.

Süper Lig sıralamasında Yeni Malatyaspor 21 puanla 15. sırada yer alıyor. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda kendi sahasında rakibi Galatasaray’a yenilen Yeni Malatyaspor tek bir golle maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

90 dakikalık maç boyunca kalesini çok iyi korudu ve uzatmalarda ilk golü Yeni Malatyaspor atmışken maç penaltılara gitti ve penaltılarda 6-7 rakibine yenildi. Bugün yine kendi sahasında oynanacak olan Rizespor maçında bir talihsizlik yaşamak istemiyor ve maçı temiz bir şekilde yenmek istiyor.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Wallace, Semih, Bülent, Kubilay, Ahmed, Youssouf, Fofana, Umut, Adem

Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Talbi, Selim, Melnjak, Abdullah, Boldrin, Samudio, Tunay, Fernando, Skoda

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Süper Lig’in 19. haftasında Yeni Malatyaspor kendi sahasında, evinde Karadenizli takım Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Maç bugün, 17 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Maçı canlı olarak kendi saatinde beIN Sports HD 2 kanalından naklen izleyebilirsiniz. maçın hakemi Hüseyin Göçek olacak. Hakem Göçek Yeni Malatya Stadı’nda 90 dakikalık heyecanlı maçın başlama düdüğünü çalacak.