MALATYASPOR SEZONU 16 AĞUSTOS’TA TARAFTARLARI İLE AÇACAK

Yeni Malatyaspor bu sezonu kendi evinde açıyor. Sezonu galibiyetle açmak isteyen Yeni Malatyaspor taraftarları ile buluşacağı bu önemli maçta rakibi karşısında üstünlük kurmanın peşinde.

Yeni Malatyaspor’un bu akşamki rakibi bordo mavili Trabzonspor takımı. Yeni Malatyaspor rakibi karşısında en iyi performansı sergileyebilmek için tüm hazırlıklarını tamamladı. Oldukça önemli bir maça çıkacak olan Yeni Malatyaspor ilk maçını kazanarak Süper Lig’e moralli bir şekilde başlamak istiyor.

İrfan Buz yönetimi ile Süper Lig’in son haftalarında da olsa yükselişe geçen ve başarı grafiğini arttıran Yeni Malatyaspor bu sezon teknik direktörü ile beraber sezonun en başından beri yükselen bir grafiğe erişmek istiyor.

Bu sezon Yeni Malatyaspor kendi kadrosunu gençleştirmeye yönelik bir çalışma yürüttü. Bu sezonki hedefleri arasında Süper Lig’i ilk 7 takım içerisinde bitirmek olan Yeni Malatyaspor’da hedefleri gerçekleştirmenin yolu maçları kazanmak ve maçlara iyi hazırlanmak.

Geçen sezonki hatalarını yapmak istemeyen Yeni Malatyaspor bu sezona daha hazırlıklı ve daha planlı bir şekilde başlamak istiyor. O yüzden bu akşam Yeni Malatyaspor ev sahibi takım olmanın avantajını kullanarak sonuna kadar rakibini zorlayıp maçı kazanmak istiyor.

Sezonun ilk maçında taraftarları ile buluşacak olan Yeni Malatyaspor, uzun bir aradan sonra taraftarlarına galibiyetle merhaba demek için 90 dakika boyunca elinden geleni yapacak.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ KİMLER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Mert, Wallace, Semih, Hafez, Mallan, Aabid, Adem, Kubilay, Mustafa, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho, Cornelius (Djaniny)

MAÇ NEREDE VE NE ZAMAN

Süper Lig’in ilk haftasının son maçlarından birisi de Yeni Malatyaspır ve Trabzonspor arasında oynanacak. Maç bu akşam, 16 Ağustos Pazartesi akşamı saat 19.15’te Yeni Malatyaspor’un kendi evinde, kendi sahasında, Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak ve Atilla Karaoğlan 90 dakikalık heyecanlı maçın başlama düdüğünü çalacak. Maçı canlı olarak yayıncı kuruluş beIN Sports Kanal 1 üzerinden naklen bir şekilde izleyebilirsiniz.