Malatyaspor’dan Gelen Açıklamalar

Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’ndan hükmet mağlubiyet açıklamaları ve Malatyaspor’un yeni hedefi olan Türkiye Kupası açıklamalarının detaylarını paylaştı. Milli Takım arasından sonra Süper Lig’in 9. Haftasını bay olarak geçecek olan Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Hafta maçına ara vermeden hazırlanmaya devam ediyor. Etimesgut maçını kazanmayı hedefleyen Sarı siyahlıların hedefinde Türkiye Kupası var.

Hamza Hamzaoğlu: Hükmen Mağlubiyet Hiç Hoş Değil

Süper Lig takımları arasında yer alan Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu A Spor mikrofonlarına flaş açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen ve kadrosu 14 oyuncunun altına düşen takımların hükmen mağlup sayılması kararına birçok takım karşı çıkmıştı. Hamza Hamzaoğlu korona virüslü oyuncu sayısı nedeniyle kadrosu 14 futbolcunun altına düşen Malatyaspor Teknik Direktörü konuyla ilgili açıklamarında, “Hükmen mağlubiyet olayı hiç hoş değil. Sıkışık takvimli bir lig oynayacağız. Sürekli ertelenirse ligi tamamlamakta mümkün olmayacak. Testlerin denetlenmesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmalı” sözlerini kullandı.

Malatyaspor’un Yeni Rotası Türkiye Kupası

Süper Lig’de haftayı maçsız kapatan Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Etimesgut maçı için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Milli maç arasına Denizlispor galibiyeti ile başlayan Malatyaspor moral depoladığını ve Etimesgut maçı için yüksek bir performans ile hazırlık yaptıklarını açıklamıştı. Malatyaspor Süper Lig’in 9. Haftasını boş olarak geçirecek. Alanya kampının iptal olmasının ardından Malatya Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde antrenmanlarına devam etti. Sarı Siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası’nda 25 Kasım Çarşamba günü Etimesgut ile karşılaşacak. Karşılaşma için hazırlıklara başlayan Yeni Malatyaspor’un hedefi 4. Turda Etimesgut Belediyespor’u yenerek devam etmek ve Türkiye Kupası’nın sahibi olmak.

Kupa için sistemli bir mesai sürdüren Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 9. Haftasında ise bay olarak devam ederken, Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. Turunda 25 Kasım Çarşamba günü yeni karşılaşması Estimesgut Belediyespor ile olacak. Kendi sahasında misafir edeceği Etimesgut Belediyespor’u yenerek kupa hazılıklarına devam etmeyi planlayan Sarı Siyahlılar milli maç arasında moral depolayarak antrenmanlarına devam etti. Yeni Malatyaspor’un hazırlıkları takımın yaptığı açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri’ndeki antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.