yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Aytemiz Alanyaspor Deplasmanında

Süper Ligde bugün Yeni Malatyaspor Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Alanya’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak maç için Yeni Malatyaspor hafta başı Antalya’ya giderek maç hazırlıklarını burada yaptı. Bu karşılaşmanın anlamlı bir yönü de bulunuyor. Bu karşılaşmadan sağlanacak gelir Aytemiz Alanyaspor kulübünün aldığı karar ile Elâzığ depreminde zarar gören kişiler için bağışlanacak.  Bu anlamlı harekete destek vermek için Alanyaspor Yönetimi tüm taraftarları ve Alanyalı futbolseverleri maça davet etti.

Alanyaspor 5 Maç Yenilmez Olmak İstiyor

Aytemiz Alanyaspor Malatya temsilcisi takım ile oynadığı 5 lig maçında bir yenilgi aldı. Aytemiz Alanyaspor Yeni Malatyaspor’a karşı olan bu galibiyet üstünlüğünü bu maçta da sürdürmek istiyor. Aytemiz Alanyaspor’un Yeni Malatyaspor’la oynayacağı bu maçı kazanmasının ayrı bir önem Daha var. Ligde oynadığı son dört maçı kazanan Aytemiz Alanyaspor bu maçı da kazanırsa 5 maçlık seri galibiyet serisini yakalamış olacak.
Yeni Malatyaspor’un deplasmanda oynadığı son 8 maçtan sadece 1 maçta yenilgisi bulunuyor. Aytemiz Alanyaspor’un sahasında oynanacak bu maçı da kazanmak Yeni Malatyaspor’un hedefi olmaktadır.