Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçında Gaziantep’i Mağlup Etti

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımımız; hazırlık karşılaşmasında Süper Lig takımlarından Gaziantep FK’yı güzel bir oyunun ardından 5-1 mağlup etmeyi başardı. Bolu kampında çok sıkı bir şekilde yeni sezona hazırlanan takımımızda tüm oyuncuların hırslı ve istekli oyunu gözlerden kaçmadı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ekibimiz; güçlü rakibi Gaziantep FK’yı 5-1 yenerek gözdağı verdi.

Malatyaspor Karşılaşmaya Oldukça Hızlı Başladı

Her iki takım bir otelin antrenman sahasında karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan Yeni Malatyaspor; karşılaşmanın 20. dakikasında Buğra Çağıran’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Takımımızın bu golün ardından durmaya niyeti yoktu. Geçtiğimiz sezonun yıldızlarından birisi olan Adem Büyük; 38. dakikada attığı golle takımını Gaziantep FK karşısında 2-0 öne geçirdi. Genç forvetimiz Kubilay Kanatsızkuş; 41. dakikada skoru 3-0’a taşıyan golü kaydetti. Sonuç olarak, karşılaşmanın ilk yarısı; Yeni Malatyaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın İkinci Yarısında Tetteh Şov Vardı

Her iki takım da maçın ikinci yarısına birçok oyuncu değişikliği ile başladı. Maçın 60. dakikasında Gaziantep FK’nın Rumen oyuncusu Alexandru Maxim; skoru 3-1’e getiren golü kaydetti.

Geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla dikkat çeken Benjamin Tetteh; 70 ve 79. dakikalarda atmış olduğu iki golle takımını galibiyete taşıdı. Bir başka deyişle, ekibimiz; maçı 5-1 kazandı.

Bu maçta Yeni Malatyaspor’da birçok oyuncu forma şansı buldu. Adem Büyük ve Benjamin Tetteh; geçtiğimiz sezonki performanslarından herhangi bir şey kaybetmediklerini ispatladılar. Bilhassa Adem Büyük; 34 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartacak performansıyla dikkat çekti. Yeni Malatyaspor; ligin güçlü takımlarından birisi olarak bilinen Gaziantep FK karşısında almış olduğu bu skor ile yeni sezon için hazır olduğunu gösterdi. Ligin başlamasına bir aydan kısa bir süre kala oynamış olduğu futbol ile göz doldurdu.

Yeni Malatyaspor Hazırlık Maçlarında Hangi Sonuçları Aldı?

Yeni sezona Erol Bulut yönetiminde hazırlanan Yeni Malatyaspor; bugüne kadar tam dört hazırlık maçı yaptı. İlk maçında İstanbulspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. İkinci maçında ise Azerbaycan temsilcisi Sumgayıt’ı 2-1 mağlup etti. Adanaspor ile 0-0 berabere kalan ekibimiz; dördüncü hazırlık maçında Gaziantep FK’yı 5-1 yenme başarısını gösterdi.