Yeni Malatyaspor Öne Geçtiği Maçı Kaybetti 17 Eylül


Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Yeni Malatyaspor, 17 Eylü Cuma günü kendi sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan iki takım arasındaki bu gollü karşılaşmayı 4 – 3 gibi bir skor ile kaybeden taraf Yeni Malatyaspor oldu.


Konuk takım Fatih Karagümrük’e galibiyeti ve 3 puanı getiren golleri Andrea Bertolacci (2) ve Aleksandar Pesic (2) kaydetti. Ev sahibi Yeni Malatyaspor’un gollerini ise Benjamin Tettah, Mustafa Eskihellaç ve Mounir Chouiar attı.


Karşılaşmada Atılan 7 Gol


Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında oynanan mücadelenin 18. Dakikasında ev sahibi eni Malatyaspor, Oussama Haddadi’nin asistinde Benjamin Tetteh’in attığı gol ile karşılaşmada 1 – 0 öne geçen taraf oldu. Maçın 24. Dakikasında ev sahibi Yeni Malatyaspor, Mounir Chouiar’ın asistinde Mustafa Eskihellaç’ın attığı gol ile karşılaşmada skoru 2 – 0 yaptı.


Maçın 30. Dakikasında konuk takım Fatih Karagümrük, Efe Tatlı’nın asistinde Anderea Bertolacci’nin attığı gol ile karşılaşmada skoru 2 – 1 yaptı. Maçın 40. Dakikasında ev sahibi Yeni Malatyaspor, Adem Büyük’ün asistinde bu kez Mounir Chouiar’ın attığı gol ile karşılaşmada durumu 3 – 1 yaptı. Maçın 44. Dakikasında konuk takım Fatih Karagümrük, Jure Balkovec’in asistinde Aleksandar Pesic’n attığı gol ile karşılaşmada skoru 3 – 2 yaptı.


Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ilk 45 dakika 3 – 2 sona erdi. Maçın 61. Dakikasında ev sahibi Yeni Malatyaspor’da Nshimirimana maçın hakemi tarafından ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.


Maçın 76. Dakikasında konuk takım Fatih Karagümrük, bir kez daha Aleksandar Pesic’in attığı gol ile karşılaşmada skoru 3 – 3 yaptı. Maçın 88. Dakikasında konuk takım Fatih Karagümrük, Caner Erkin’in asistinde bir kez daha Andrea Bertolacci’nin attığı gol ile karşılaşmada 4 – 3’lük skor ile öne geçen taraf oldu.


Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Yeni Malatyaspor, kendi sahasında konuk ettiği rakibi Fatih Karagümrük’e 4 – 3 mağlup oldu.


Yeni Malatyaspor Puan Alamadı


Spor Toto Süper Lig’in 5. Haftasında oynanan karşılaşmada deplasmandan 3 puan ile dönen Fatih Karagümrük, Süper Lig’de puanını 10 yaptı ve üçüncü sıraya yerleşti. Öte yandan sahasında oynadığı maçta puan alamayan Yeni Malatyaspor ise Süper Lig’de 6 puan ile onuncu srada kaldı.