Yeni Malatyaspor futbol takımı

Artık Yeni Malatyaspor da Sahada!

Ülkemizdeki korona virüs salgını sürecinde liglere ara verildiği biliniyor. Bu dönemde pek çok takımın yaptığı gibi Yeni Malatyaspor futbol takımı da çalışmalarına bireysel olarak devam etti. Ancak liglerin Haziran ayında açılacak olması haberinden sonra takımlar da birer birer antrenman yapmaya başladı.

Yeni Malatyaspor’da lige hazırlık yapmak amacıyla yeşil sahalara inmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda kulüp tesislerinde yapılacak toplantı sonrasında antrenman sürecinin netleştirileceği ifade ediliyor. Bugüne kadar futbolcular kendilerine verilen bireysel antrenman programına uygun bir şekilde evlerinden çalışmalarına devam ediyordu.

Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde Toplantı

Ligin etkili takımları arasında yer alan Yeni Malatyaspor futbol takımı antrenman programını netleştirmek üzere Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde toplanıyor. Bu kapsamda futbolcuların ve teknik ekibin de söz konusu toplantıya katılım gösterecekleri ifade ediliyor. Böylece kulübün lige hazırlık kapsamında antrenman programının da netleşeceği ifade ediliyor.

Yeni Malatyaspor çalışmalarına takımın teknik direktörü olan Hikmet Karaman’ın öncülüğünde yapacak. Yapılacak olan toplantıya kulübün tüm futbolcularının katılım göstereceği ifade edilirken henüz 3 futbolcunun ise yurt dışında bulunduğu ifade ediliyor. Yurtdışından gelecek olan futbolcuların ise 14 karantina sürecinden sonra takıma dahil olacakları ifade ediliyor.