Sergen Yalçın

Sergen Yalçın’dan Sonra Yeni Malatyaspor

Teknik direktör Sergen Yalçın ile ocak ayında yollarını ayıran Yeni Malatyaspor bu süreçten sonra başarılı bir performans gösteremedi. Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşan Yeni Malatyaspor bu maçtan 4-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilgiden sonra Malatya ekibi Sergen Yalçın’la yollarını ayırdı ve yeni bir teknik direktör arayışına girdi.

Teknik direktör olarak Kemal Özdeş ile anlaşan ve sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor yeni teknik direktör ile de aradığını bulamadı. İlk maçına Aytemiz Alanyaspor karşısında çıkan Kemal Özdeş yönetimindeki Yeni Malatyaspor takımı bu maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Kemal Özdeş’ın çalıştırdığı Malatya ekibi 5 maçtan 5 mağlubiyet aldı ve bu yenilgilerin ardından Kemal Özdeş de ayrıldı.

Hikmet Karaman Dönemi

Kemal Özdeş’in ardından Yeni Malatyaspor’da Hikmet Karaman dönemi başladı. Teknik direktör Hikmet Karaman ile çalışmaya başlayan takım yeni teknik direktör ile sadece 3 maça çıkabildi. İlk maçı Konyaspor olan Hikmet Karaman’ın çalıştırdığı sarı-siyahlı takım bu maçtan 1-1 berabere ayrılsa da bundan sonraki Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında yenildi. Hikmet Karaman’ın teknik direktörlük görevine gelmesinden sonra Yeni Malatyaspor sadece 3 maça çıktı ardından corona virüsü sebebiyle lig maçları ertelendi. Hikmet Karaman’ın Yeni Malatyaspor’un kötü gidişatını durdurabilme ihtimali lig maçları başladığı zaman belli olacak.