Teknik Direktör

Yeni Malatyaspor’da Hikmet Karaman Dönemi

Ligin ikinci yarısında teknik direktör Sergen Yalçın ile yolları ayıran Yeni Malatyaspor ocak ayı sonunda Kemal Özdeş ile çalışmaya başlamıştı. Kemal Özdeş’in çalıştırdığı Yeni Malatyaspor takımının oynadığı 5 maçta da yenilgi alınmıştı. Yenilgilere dur diyemeyen Kemal Özdeş geçen hafta alınan 2-1’lik Antalyaspor yenilgisinden sonra istifa etmiş ama Yeni Malatyaspor kulübü teknik adamın istifasını kabul etmemiş takımın Kemal Özdeş’le çalışmasına devam etme kararı almıştı.

Bu hafta alınan Denizlispor yenilgisi üzerine Yeni Malatyaspor Kemal Özdeş ile yolları ayırma kararı aldı ve Kemal Özdeş ayrıldı. Kemal Özdeş’in ayrılmasının ardından Yeni Malatyaspor yeni teknik direktör olarak Hikmet Karaman ile anlaştı ve 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Hikmet Karaman en son Kayserispor’u çalıştırmıştı ve teknik adamın 1-2 gün içinde Malatya’ya gelip takımın başına geçeceği bilgisi verildi.

Konyaspor Maçı Cumartesi Günü

Yeni Malatyaspor takımı ligde 25. Hafta maçında 07 Mart cumartesi günü Konyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Yeni Malatyaspor’un ligdeki puanı 24 ve 13. Sırada yer alıyor. Malatya ekibi mağlubiyet döngüsünden çıkıp 3 puan kazanmayı ve ligde alt sıralara düşmekten kurtulmayı hedefliyor.