Süper Lig

Murat Yıldırım ‘’Sezon Ortasında Düşüş Yaşadık’’

Yeni Malatyaspor Süper Lig puan durumunda 25 puan ile 15. Sırada bulunuyor. Malatya ekibi bu puan sıralamasında ligden düşme riski bulunan takımlar arasındaydı. Lig maçlarına 19 Mart tarihinde verilen aranın ardından 12 Haziran’da lig başlama tarihinin açıklanmasından sonra Yeni Malatyaspor da tesislerde antrenman programına başladı. 19 Marttan sonraki süreçte sarı siyahlı futbolcular teknik direktör Hikmet Karaman’ın hazırladığı antrenman programını evde uyguluyorlardı.

Yeni Malatyaspor takımının kaptanı Murat Yıldırım 12 Haziran’da başlayacak lig maçlarında takımın başarılı bir performans sergileyeceğini ifade etti. Sezon başında Yeni Malatyaspor’un Avrupa maçlarındaki mücadelesinden dolayı yorgun olduğunu söyleyen Murat Yıldırım sezon ortasında yaşanan düşüşün sebebini de buna bağladı.

‘’Aynı Seviyede Olacağız’’

Murat Yıldırım Avrupa maçlarından dolayı sezon ortasında yaşanan düşme eğiliminden kurtulduklarını belirtti. Malatya ekibinin kaptanı başlayacak lig ve kalan 8 maç için çalışmalarını yaptıklarını vurgulayarak maçla maçlar başladığında diğer takımlar ile aynı seviyede olacaklarını da sözlerine ekledi. Yeni Malatyaspor kalan 8 maçından 12 puan kazanmayı ve ligi düşme bölgesinden uzak bir bölgede tamamlamayı hedefliyor.

Güncel Yazılar