Hikmet Karaman

Lukoki’nin Azimli Çalışması

Yeni Malatyaspor teknik direktör Hikmet Karaman ile Malatya ekibi karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiler. 2019-2020 futbol sezonunda ligden düşen ve bu sezon alınan ligden düşmenin kaldırılması kararı ile tekrar Süper Ligde kalan Yeni Malatyaspor yeni sezon futbolcu transferlerine de başladı. Hikmet Karaman’ın ayrılmasından sonra yeni teknik direktör adaylarını değerlendiren Yeni Malatyaspor kulübü futbolcu transferlerini de görüşüyor.

Yeni teknik direktör ile anlaşma sağlanan kadar Malatya ekibi futbolcuları sportif direktör Ali Ravcı yönetimi ile antrenmanlarını yapıyor. Yeni Malatyaspor’un yeni sezon kadro hazırlığındaki ilk transferi Jody Lukoki de takım ile antrenmanlara başladı.

Takım ile Uyumlu

Bulgaristan ligi takımı Ludogorets’den transfer olan Lukoki yeni sezon hazırlıklarında hırslı çalışması ile dikkat çekiyor. Kongolu futbolcunun antrenman sırasındaki azimli ve istekli hali takım arkadaşlarının ve sportif direktör Ali Ravcı’nın dikkatini çekiyor. Lukoki aynı zamanda takım arkadaşları ile de uyumlu ve sıcak kanlı ilişkileri 28 yaşındaki futbolcunun takıma çabuk adapte olduğunu gösteriyor. Lukoki’nin kısa zamanda Yeni Malatyaspor’un gözde ve atak futbolcularından olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Güncel Yazılar